POLÍTICA DE PRIVACITAT

Deltabcn informa de la seva Política de Privacitat i/o Avís Legal, que s’entendrà com acceptat al connectar-se i navegar pel nostre web

Garantim que qualsevol transmissió de les seves dades personals s’efectua amb plataformes i tecnologies que compleixen amb els estàndards de seguretat.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Deltabcn garanteix la confidencialitat en el tractament de les seves dades personals. En qualsevol moment pot modificar o anul·lar les seves dades, mitjançant petició escrita a Deltabcn, Carrer Tecnología 19 Pta baixa, Edifici Dinamarca,  districte postal 08840 Viladecans, Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça info@deltabcn.cat.

Deltabcn, amb domicili social al Carrer Tecnologia 19, Baixos – Edifici Dinamarca, C.P. 08840 – Viladecans, és titular del web www.deltabcn.cat, i per tant, es reserva tots els drets de propietat intel·lectual.

Deltabcn no concedeix cap tipus de llicència o autorització d’ús personal a l’usuari, sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial i sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu web i els serveis que s’hi ofereixen. Així, l’usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades dels continguts d’aquest web, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial de Deltabcn.

Deltabcn declina tota responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del web ja que la funció dels links que hi apareixen és únicament la d’informar sobre un tema concret.

Deltabcn s’exonera de tota responsabilitat pel correcte funcionament d’aquests enllaços, del resultat obtingut a través d’ells, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la que s’accedeixi, així com dels perjudicis que la informació de la pàgina trobada pugui ocasionar en l’usuari.