L’INCASÒL ven a l’empresa Recambios Marinos una parcel·la de Ca n’Alemany, a Viladecans

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Recambios Marinos, SL, han signat l’escriptura de compravenda d’una parcel·la al sector de Can n’Alemany de Viladecans, al Baix Llobregat. Els terrenys sumen una superfície total de 6.750m² de sòl i 7.425m² de sostre i acolliran la nova seu corporativa de la companyia de 4.201m², que comptarà amb una inversió de 6 milions d’euros i la creació de nous llocs de treball.

Recambios Marinos, SL és una empresa de distribució de motors, embarcacions neumàtiques, recanvis i accessoris nàutics i està present a més de 20 països europeus. Actualment, la companyia està ubicada a Gavà i l’adquisició dels nous terrenys de Viladecans els permetrà agrupar les seves actuals instal·lacions.

El sector d’activitats econòmiques de Ca n’Alemany ocupa una superfície triangular de 55 hectàrees, emmarcada per la C-32 i la línia de ferrocarril. La proximitat a l’estació de tren, a l’aeroport del Prat i al port de Barcelona converteix aquest espai en un emplaçament molt adequat per a l’atracció d’empreses. Recentment la marca de moda Desigual ha inaugurat el seu nou centre logístic mundial en aquest sector i està previst que durant el proper any el nou projecte The Style Outlets de Neinver hi obri les seves portes.